...

....

Diensten

Montage

Van pallet stellingen tot aan achtbanen wij monteren bijna alles.


Installatietechniek

 Installeren van Cv ketels, vloerverwarming, buitenkranen etc


Glasbewassing

Uw ramen zijn het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand.
Het is dus van belang dat deze mooi schoon zijn. Alleen zijn deze soms moeilijk te bereiken i.v.m. de hoogte of worden simpelweg 'vergeten'. Wij kunnen uw ramen zowel periodiek als eenmalig professioneel voor u reinigen.
 


Het reinigen van houtwerk / trespa / kunststof
 

Het is aan te raden om regelmatig uw houtwerk/trespa/kunstof buiten grondig te reinigen, om verwering van uw houtwerk en schilderwerk of kunststof te voorkomen. Bij frequente reiniging verlengt dit de levensduur. Hiervoor bent u bij Spark Multi Service aan het goede adres.


Dakgootreiniging

Goten verzamelen veel vuil zoals mos, bladeren takjes etc. Om lekkages binnenshuis, verstopping van de regenpijp, overstroming van de goten of zelfs bezwijken van de goten te voorkomen is het belangrijk uw goten tenminste 1 keer per jaar grondig te laten reinigen. Dit kunt u zowel eenmalig als periodiek door ons laten uitvoeren. 

Reinigen en onderhouden buitenterrein

Hierbij moet u denken aan het onkruidvrij maken/houden van uw parkeerterrein, maaien van uw grasveld, snoeien van bomen en struiken.


Het reinigen van zonnepanelen voor een optimaal rendement!
 

Uw zonnepanelen worden blootgesteld aan weer en wind. Om een optimaal rendement te behalen is het van groot belang dat deze regelmatig worden gereinigd. Hierdoor verhoogt u het rendement tot wel 20% en verlengt u de levensduur van uw kostbare zonnepanelen.


Jaarlijkse schoonmaak van uw woning of bedrijfspand

Ook bied Spark Multi Service deze compleet verzorgde dienst aan. Inhoudelijk betekend dit dat 1 maal per jaar uw woning of bedrijfspand grondig wordt gereinigd waarbij meerdere aspecten aan bod komen zoals:

- glazenwassen

- houtwerk / trespa / regenpijpen reinigen

- goten legen (indien nodig ontstoppen)


Voor al het bovenstaande kunnen wij helaas geen prijsindicatie geven omdat dit per huis of bedrijfspand nogal kan verschillen. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij een afspraak maken om uw persoonlijke situatie geheel vrijblijvend te bekijken en u van een passende offerte voorzien.

 

Voor onze contactgegevens klikt u hier

Opbellen