...

....

Prijsindicatie

Glazenwassen

Het is helaas niet altijd mogelijk om een vaste prijs te noemen voor het wassen van uw ramen. Dit is afhankelijk van onderstaande factoren:

- Woonplaats

- Grootte / hoogte van de ramen

- Aantal ramen

- Toegankelijkheid

- Frequentie

Neem daarom gerust contact met ons op, voor een vrijblijvende offerte. Om u toch een indicatie te geven, uitgaande van een gemiddelde rijtjeswoning van de woningbouw, daarvan worden ramen van de begane grond en 1e verdieping gewassen vanaf € 20,00                      

LET OP! In tegenstelling tot andere glazenwassers/schoonmaakbedrijven betaald u bij Spark Multi Service niets extra voor het afnemen van de kozijnen.

Frequentie

U als klant beslist zelf hoe vaak u uw ramen gewassen wilt hebben.

Frequentie mogelijkheden zijn:

•  1x per 6 weken

•  1x per 8 weken

•  1x per 12 weken 

In overleg is een andere frequentievorm mogelijk, wel houdt Spark Multi Service zoveel mogelijk de hierboven genoemde frequenties aan i.v.m planning en het kunnen waarborgen van het beste resultaat. U kunt in overleg altijd uw frequentie aanpassen.


Aangeven wat u gereinigd wilt hebben

U kunt aangeven wat u gereinigd wilt hebben.
Voorbeelden hiervan zijn: alleen de 1e verdieping, begane grond of de gehele woning/bedrijfspand. Andere persoonlijke wensen zijn in overleg vaak goed te realiseren.

 

Offerte aanvragen

Prijsindicaties van de andere diensten die Spark Multi Service aanbiedt, kunnen alleen bepaald worden door de locatie te bekijken.
Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze diensten, neemt u dan contact met ons op.
Spark Multi Service komt vrijblijvend bij u langs om een passende offerte te maken. 

Opbellen