...

....

Diensten

Glasbewassing

Uw ramen zijn het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand.
Het is dus van belang dat deze mooi schoon zijn. Alleen zijn deze soms moeilijk te bereiken i.v.m. de hoogte of worden simpelweg 'vergeten'. Wij kunnen uw ramen zowel periodiek als eenmalig professioneel voor u reinigen.
Voor binnen bewassing geldt een btw tarief van maar 6%.


Het reinigen van houtwerk / trespa / kunststof
 

Het is aan te raden om regelmatig uw houtwerk/trespa/kunstof buiten grondig te reinigen, om verwering van uw houtwerk en schilderwerk of kunststof te voorkomen. Bij frequente reiniging verlengt dit de levensduur. Hiervoor bent u bij Spark Multi Service aan het goede adres.


Dakgootreiniging

Goten verzamelen veel vuil zoals mos, bladeren takjes etc. Om lekkages binnenshuis, verstopping van de regenpijp, overstroming van de goten of zelfs bezwijken van de goten te voorkomen is het belangrijk uw goten tenminste 1 keer per jaar grondig te laten reinigen. Dit kunt u zowel eenmalig als periodiek door ons laten uitvoeren.


Kunststofkozijnen / dakgoten in de was zetten

Om verwering van het kunststof te voorkomen, is het raadzaam om dit jaarlijks te behandelen, zodat vuil minder kans krijgt om te hechten op het kunststof. Door middel van een waslaag aan te brengen beschermt u uw kunststof tegen doordringend vuil en heeft u minder kans op de bekende zwarte strepen. Spark Multi Service werkt met een speciaal ontwikkelde was waardoor vuil geen kans krijgt.


Het reinigen van zonnepanelen voor een optimaal rendement!
 

Uw zonnepanelen worden blootgesteld aan weer en wind. Om een optimaal rendement te behalen is het van groot belang dat deze regelmatig worden gereinigd. Hierdoor verhoogt u het rendement tot wel 20% en verlengt u de levensduur van uw kostbare zonnepanelen.


Het reinigen van zonwering / rolluiken / reclameborden / buitenverlichting

Na verloop van tijd hecht vuil zich aan bovenstaande. Geef uw huis of bedrijfspand de uitstraling die het verdient en laat het door ons weer stralen.

Anti-spin behandeling op biologische basis

Spinnen nestelen zich graag in alle hoeken en gaten om vervolgens grote webben te maken en overlast te veroorzaken. Spark Multi Service kan uw woning of bedrijfspand onaantrekkelijk maken voor spinnen door deze een anti-spin behandeling te geven.

Reiniging van grafstenen en grafmonumenten

Grafstenen en grafmonumenten zijn in de meeste gevallen gemaakt van marmer of kalksteen waar groene hardnekkige aanslag en ander vuil zich snel aan kan hechten. Het schoonmaken van een grafmonument is dan ook vaak een lastige klus.
Als graf-rechthebbende bent u meestal zelf verantwoordelijk voor het onderhoud aan het graf. Mocht u door omstandigheden het graf niet meer zelf kunnen verzorgen, dan nemen wij graag deze zorg van u over. Het is een geruststellende gedachte dat de grafsteen of het grafmonument van een geliefde persoon een waardige uitstraling heeft.                                                                                                             

Reiniging door Spark Multi Service houdt in:

- Verwijderen van groene aanslag en ander vuil van de grafsteen of het grafmonument.

- In overleg de steen of het monument voorzien van een speciale coating waardoor vuil zich minder snel kan hechten.

Spark Multi Service kan de reiniging van grafstenen en grafmonumenten zowel periodiek als eenmalig voor u verzorgen. 

Jaarlijkse schoonmaak van uw woning of bedrijfspand

Ook bied Spark Multi Service deze compleet verzorgde dienst aan. Inhoudelijk betekend dit dat 1 maal per jaar uw woning of bedrijfspand grondig wordt gereinigd waarbij meerdere aspecten aan bod komen zoals:

- glazenwassen

- houtwerk / trespa / schilderwerk reinigen

- goten legen (indien nodig ontstoppen)

- kunststof kozijnen en goten in de was zetten

- anti-spin behandeling 

- Na een behandeling van Spark Multi Service ziet uw woning of bedrijfspand er weer keurig uit.

Voor al het bovenstaande kunnen wij helaas geen prijsindicatie geven omdat dit per huis of bedrijfspand nogal kan verschillen. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij een afspraak maken om uw persoonlijke situatie geheel vrijblijvend te bekijken en u van een passende offerte voorzien.

 

Voor onze contactgegevens klikt u hier

Opbellen